Hírek

Megbékélés – Gyülekezeti evangelizációs sorozat

Az elmúlt vasárnap az Élő Ige Éve programsorozat keretében gyülekezeti napot tartottunk evangelitzációs sorozatunk végén. A nyitóistentiszteleten Gyatyel Péter lelkipásztor hirdette Isten Igéjét: „Ha valaki Krisztusban van, új teremtés az: a régi elmúlt, és íme: új jött létre. Mindez pedig Istentől van, aki megbékéltetett minket önmagával Krisztus által, és nekünk adta a békéltetés szolgálatát.” 2Kor 5,17-18 Az istentiszteleten Hegedűsné Kovács Zsuzsa zongoraművész és Gyülekezetünk Énekkara is közreműködött. A templomi alkalom után szeretetvendégség várta a résztvevőket a tempolomkertben, amit követően kiscsoportokban beszélgettünk a megbékélés három vetületéről.

A tartalmas beszélgetéseket követően lehetőség volt különleges technikákat kipróbálva igés kártyákat és táblákat készíteni.

A napot közös ebéddel zártuk a Gyülekezeti Házban.

Köszönjük szépen a Programsorozat keretében kapott támogatást a MRE Zsinat Missziói Szolgálatának, valamint a Magyar Kékkereszt Egyesületnek, hiszen az alkalunk keretében rendeztük meg idei Kékkeresztes Regionális Találkozónkat.

Gyatyel Péter
lelkipásztor

Fotó: Czirok Sándor

Még szintén kedvelheted...